ASIAN HARMONY - Teede kinkekomplekt

Tootekood: GIFT020 Kaubamärk: Laoseis:1 Tarneaeg: 3 tööpäeva

Asian Harmony - teede kinkekomplekt

Komplektis:

- Kinkekarp
- China Milky Oolong - Hiina oolong tee - 50g
- China Lung Ching (Draakoni Kaev) - Hiina roheline tee - 50g
- Gen Mai Cha - Jaapani roheline tee - 50g
- Pu Erh Brick Chocolate - Hiina puerh tee - 50g

See võiks olla suurepärane kingitus Jõuludeks või Uueks Aastaks! 

21,00 €

Asian Harmony - teede kinkekomplekt

Komplektis:

- Kinkekarp
- China Milky Oolong - Hiina oolong tee - 50g
- China Lung Ching (Draakoni Kaev) - Hiina roheline tee - 50g
- Gen Mai Cha - Jaapani roheline tee - 50g
- Pu Erh Brick Chocolate - Hiina puerh tee - 50g

See võiks olla suurepärane kingitus Jõuludeks või Uueks Aastaks! 

 

China Milky Oolong

Pakendis: 50 g

Oolong - punane tee («u-lung» - «must draakon») – hõivab koha fermenteerimata rohelise tee ja täielikult fermenteeritud musta tee vahel.
China Milky Oolong – on suurepärane oolong tee, hästi avaldunud maitse ja koore õrna aroomiga. Teelehtede aurutamisel kasutatakse piimaseerumit, mis annab sellele teele kordumatu piimaaroomi. Korjatakse kõige õrnemaid, kahe kolme lehekesega teepungi. Ehkki piima oolong on võrdlemisi noor teeliik, saavutas see tänu koorearoomile, mis lisab täiendava magus- aromaatse noodi, kiiresti populaarsuse. Ühe korra proovinud, soovite te seda üha uuesti ja uuesti juua. Kõigele lisaks soodustab see tee ka ainevahetust, toetab naha head seisundit ja vähendab kortse.

Valmistamisviis:
Tee kogus: 15-18 g/l
Vee temperatuur: 80-90 °С
Valmistamise aeg : 2-3 min

 

China Lung Ching (Draakoni Kaev) - Hiina roheline tee

Pakend: 50g

Lung Ching (draakonite kaev või draakoni kaev) – kõige kuulsam Hiina roheline tee. Lung Chingi valmistatakse erinevates Hiina provintsides, kuid arvatakse, et see «põlvneb» Zhejiangi provintsist ja valmistati esmakordselt teelehtedest, mis korjati Xi Hu järve lähistelt kloostri istandustelt. Seega valmistatakse kõige paremat Lung Ching teed just selles piirkonnas ja nimetatakse Xi Hu Lung Ching . Selle tee, nagu ka kogu ümbruse nimi, kus see kasvab, on seotud legendiga, vastavalt millele inimesed, kes kaevasid siin kaevu, leidsid maa seest suure draakonikujulise kivi.

Lung Ching kuulub kevadteede hulka, mille puhul on kõige hinnalisem nende pungade varajane korje, millel on lehed oma nina juba pungadest välja pistnud. Kõiki operatsioone teostatakse käsitsi, need nõuavad suuri kogemusi ja ettevaatlikkust. Noorte õrnade teelehekeste sorteerimise, kokkukeeramise ja kuivatamise protsessist tuleb täpselt kinni pidada. Kõrgesordilisest Lung Chingist saab läbipaistva tee, millel on smaragdikarva õrn värv, orhidee tugev aroom ja värske küllastunud maitse. On mikroobide- ja vähivastase, toniseeriva ning immuunsüsteemi tugevdava toimega.

Lung Ching tee maitse ja ilu nautimiseks kasutatakse läbipaistvaid pokaale. Tee valatakse üle ligikaudu 85°C veega ja kaetakse kaanega, mis võetakse tee «lämbumise» vältimiseks ühe minuti pärast ära. Lung Ching teega tuleb peenetundeliselt ümber käia. Unikaalse aroomi säilitamiseks ei tohi seda tugevalt keeta ning maitse nautimiseks tuleb seda juua aeglaselt, väikeste lonksudega. Kuid need, kellel polnud tee valmistamisele kulutatud ajast ega tähelepanust kahju, saavad selle eest täiel määral tasutud, mitte ainult teejoomise ajal, vaid ka pärast seda. Tee jätab suhu kordumatu aroomi ja magusa «maitse meenutuse».

 

Gen Mai Cha - Jaapani roheline tee

Pakend: 50g pakendis.

Gen Mai Cha – võimalik, et see on Jaapani teedest kõige eksootilisem. Seda segatakse röstitud töötlemata riisiga ja väikese koguse popkorniga. On küllastunud ja meeldiva aroomiga. Gen Mai Che teetõmmis on rohelist värvi, kuid segu koostisesse kuuluv riis lisab tõmmisele hägusust ja tihedust. Paljudel inimestel assotsieerub selle tee välimus supiga. Gen Mai Cha on väga toitev. Põhimõtteliselt võib Gen Mai Cha asendada kerget hommikueinet.

Valmistatakse kuni 90 °С-ni jahutatud allikaveest, lastakse 2-3 minutit tõmmata.

 

Pu Erh Brick Chocolate

Pakendis: 10 tk (~ 30 g)

See on šokolaaditükkide kujuline pressitud must hiina tee Pu Erh. Selle tee valmistamisel kasutatakse  valminud suviseid teelehti „omas mahlas“. Kõigepealt teelehed peenestatakse, seejärel töödeldakse auruga ja pressitakse. Pärast seda toimub juba pressitud teevormide kuivatamine pidevalt muutuva temperatuurirežiimi juures. Küllastunud teetõmmis on merevaigu värvi. Pu Erh tee leevendab rasvase lihatoidu söömisest põhjustatud vaevusi. Rasvade lahustamisvõime poolest ei leidu sellele teele võrdväärset. Tee valmistamisel pannakse üks teetahvlitükk teekannu ja valatakse kuuma veega üle. Võib juua piima ja suhkruga.

Valmistamine: üks tükk 150-200 ml vee kohta. Vee temperatuur 100°С . Tee valmistamise aeg 5 min. Kasulike omaduste tugevdamiseks võib veidi keeta. Võib juua piima ja suhkruga. Soovitav on tee valmistamiseks mitu korda kasutada.