ASIAN HARMONY - Teede kinkekomplekt

Tootekood: GIFT020 Kaubamärk: Laoseis:4 Tarneaeg: 3 tööpäeva

Asian Harmony - teede kinkekomplekt

Komplektis:

- Kinkekarp
- China Milky Oolong - Hiina oolong tee - 50g
- Japan Sencha Kakegawa - Jaapani roheline tee - 50g
- Gen Mai Cha - Jaapani roheline tee - 50g
- China Pu Erh Tea - Hiina puerh tee - 50g

See võiks olla suurepärane kingitus Jõuludeks või Uueks Aastaks! 

21,00 €

Asian Harmony - teede kinkekomplekt

Komplektis:

- Kinkekarp
- China Milky Oolong - Hiina oolong tee - 50g
- Japan Sencha Kakegawa - Jaapani roheline tee - 50g
- Gen Mai Cha - Jaapani roheline tee - 50g
- China Pu Erh Tea - Hiina puerh tee - 50g

See võiks olla suurepärane kingitus Jõuludeks või Uueks Aastaks! 

 

China Milky Oolong

Pakendis: 50 g

Oolong - punane tee («u-lung» - «must draakon») – hõivab koha fermenteerimata rohelise tee ja täielikult fermenteeritud musta tee vahel.
China Milky Oolong – on suurepärane oolong tee, hästi avaldunud maitse ja koore õrna aroomiga. Teelehtede aurutamisel kasutatakse piimaseerumit, mis annab sellele teele kordumatu piimaaroomi. Korjatakse kõige õrnemaid, kahe kolme lehekesega teepungi. Ehkki piima oolong on võrdlemisi noor teeliik, saavutas see tänu koorearoomile, mis lisab täiendava magus- aromaatse noodi, kiiresti populaarsuse. Ühe korra proovinud, soovite te seda üha uuesti ja uuesti juua. Kõigele lisaks soodustab see tee ka ainevahetust, toetab naha head seisundit ja vähendab kortse.

Valmistamisviis:
Tee kogus: 15-18 g/l
Vee temperatuur: 80-90 °С
Valmistamise aeg : 2-3 min

 

Japan Sencha Kakegawa - jaapani roheline tee

Pakendis: 50g

Japan Sencha Kakegawa – Kakegawa, Shizuoka prefektuur. Kange ja meeldiva aroomiga.

Sencha

Tooret selle tee valmistamiseks kogutakse kord aastas ja ainult mais. Omab suurepärast maitset ja toniseerivat efekti. Tagab tänu A-, B-, E- ja C- grupi vitamiinide ning samuti aminohapete ja kofeiini sisaldusele organismi normaalse funktsioneerimise. Tugevdab veresoonte seinu ja parandab oluliselt naha värvi. Sencha – see on igapäevatee.

 

Gen Mai Cha - Jaapani roheline tee

Pakend: 50g pakendis.

Gen Mai Cha – võimalik, et see on Jaapani teedest kõige eksootilisem. Seda segatakse röstitud töötlemata riisiga ja väikese koguse popkorniga. On küllastunud ja meeldiva aroomiga. Gen Mai Che teetõmmis on rohelist värvi, kuid segu koostisesse kuuluv riis lisab tõmmisele hägusust ja tihedust. Paljudel inimestel assotsieerub selle tee välimus supiga. Gen Mai Cha on väga toitev. Põhimõtteliselt võib Gen Mai Cha asendada kerget hommikueinet.

Valmistatakse kuni 90 °С-ni jahutatud allikaveest, lastakse 2-3 minutit tõmmata.

 

China Pu Erh Tea - Hiina Puerh tee

Pakendis: 50 g

Puerh (pu-er) – ebatavaline, iseloomuliku «mulla» kõrvalmaitsega suureleheline tee, mida võib põhimõtteliselt pidada ka iseseisvaks teeliigiks, ehkki hiinlased nimetavad seda sageli ka mustaks teeks. Musta Puerh teed valmistatakse ainult Hiina provintsides Yunnan, Sychuan, Hunnan ja Guandong. Varem valmistati seda ainult ühes kohas Yunnani provintsis Puerh linnakeses, mille järgi tee saigi oma nime.

Toorme kääritamine kuhjades – see on Puerh tee valmistamise peamine iseärasus. Kõigepealt kuivatatakse lehti päikese käes. Seejärel korjatakse need kuhjadesse ja vastavalt kuivamise määrale pritsitakse veega, et lehed uuesti niiskust imaksid. Pärast seda tasandatakse teekuhi ühepaksuseks kihiks ja selles algab loomuliku fermentatsiooni protsess. Lõpptoodangu kvaliteet sõltub sageli ilmast, täpsemalt õhu niiskusesisaldusest fermentatsiooni ajal. Puerh valminud lehed omandavad läike ja pruuni värvi ning samuti väga spetsiifilise lõhna. Pärast seda, kui vajalik fermentatsioonitase on saavutatud, kuhi kaarutatakse laiali, kuivatatakse päikese käes, teelehed sõelutakse, jagatakse, sorteeritakse ja tehakse kaaluteeks. Puerh teed pressitakse sageli, kuna pressitud kujul teelehe fermentatsiooniprotsess jätkub. Puerh on ainuke tee, mille väärtus aja jooksul kasvab, joogi maitse ja aroom muutuvad aga küllastatumaks, tihedamaks ja tugevamaks.

See, kes on korra Puerh teed proovinud, muutub selle austajaks kogu eluks. Hiinas ja mõningates teistes riikides tarvitatakse Puerh teed mitte ainult tugevatoimelise teejoogina, vaid ka ravimina paljude haiguste vastu. Õige valmistamise korral imab Pu-er endasse Maa tervendavat jõudu, mille annab hiljem imelise joogi kujul tagasi. Kaasaegsed uuringud näitavad, et see tee alandab veresuhkru taset, soodustab kõhnumist, mõjub soodsalt seedimisele, kustutab hästi janu, on bakteritsiidsete omadustega ja väljutab mürke. Sellepärast võidab Puerh tee üha suuremat populaarsust Jaapanis ja Lääne-Euroopa riikides, kus seda kutsutakse ilu, sihvakuse ja igavese nooruse teeks.

Valmistamisviis: Puerh teed valmistatakse kuuma veega (90-95° С) ja lastakse 3-5 min tõmmata. Valminud tee värvus on väga tume, pähkli või punakaspruuni värvi. Omab tugevalt väljendunud spetsiifilist «mulla» aroomi ja maitset ning samuti iseloomulikku magusavõitu kõrvalmaitset (ja järelmaitset). Mõnikord soovitakse lisada maitse pehmendamiseks Puerh teesse piima.